21.részlet
Fél óra múlva már a ház ajtaját nyitották (attól függetlenül hogy Rob beköltözött, mindenkinek megmaradt a kulcsa). 
-Robiiin!- kiáltott Anna.-Megjöttünk, és hoztunk mekit!-csörgette meg a kezében lévő zacskót bizonytásképpen. 
A szólongatott fiú rögtön lerobogott a lépcsőn csípőre tolt mackónadrággal, és kikapta Anna kezéből a kaját. 
-Azért remélem megmostad a kezed, miután halott denevérkezdeményt fogdostál- fintorgott Isaac, mire Robin hunyorogva ránézett, és a zsebéből előkapott egy zseb-kézfertőtlenítőt, ami -a leírás szerint -99%-ban elpusztítja a kórokozókat. 
-Aki állatorvos akart lenni, és bármelyik pillanatban kész elfogyasztani egy fél farmot, mindig hord magánál ilyet.- magyarázta, és nekiesett egy ismeretlen eredetű húshasonlatból készült... valaminek. 
Anna közben a levelet két ujja közé fogva olvasta. 
-Ennek vámpírszaga van. Fúj.-reagált, mikor megfordította a lapot, és felkavarva a levegőt megcsapta a szag.- De miért nem éreztük amikor Laurával beszélt?...- gondolkodott.- Valami tényleg nagyon nincs rendben azzal a kislánnyal. 
-Azon sem lepődnék meg, ha telekinézissel kényszerítette volna Adamet arra, hogy megölje a patkányt.- toldotta meg Isaac. 
-Hé, még mindig a kishúgomról beszélsz!-fortyant fel Robin. 
-Igen! A démongyerekről, aki ismeretlen vámpír-bűvész hibrid akármikkel beszélget, és akit nem mellesleg alig egy napja ismersz!- kiabált Isaac.

-Baszdmeg!Attól még a bátyja lettem,és nem akarok úgy gondolni rá,mint magára a sátánra!Képzeld el,tisztába vagyok vele,hogy nem normális!-Rob indulatosan bökdösődött és mutogatott egy szál krumpli segítségével.-Furcsa,ördögi gyilkos!De nem mondhatom azt anyáméknak,hogy fejezzék le és hívjanak papot!Nagy hülyeség volt elengedni őket egy kis elmebeteggel. 
-Hívjuk a rendőrséget.Feljelentjük a bűvészt.-jelentette ki Isaac. 
-Biztos jó ötlet? 
-Van jobb ötleted?! 
-Hogy legyen?Betörés és állatkínzás?Betörés,gyilkossági kísérlet,állatkínzás...?
-Biztosan sürgősen megkeresnek majd egy sátánista bűvészt.-vágott közbe Isaac. 
-Felhívom Rose-t.-Anna előkapta a mobilját,pár másodperc múlva már Rose is bekapcsolódott a beszélgetésbe. 
-Szóval betört és bántani akart?-kérdezte Rose. 
-Már vagy századszorra mondom,igen. 
-Birtokháborítás,állatkínzás...Mindjárt ott vagyok,nyomozósdit fogunk játszani.Hívom Mírát és Liát.Gyorsabbak vagyunk a rendőrségnél. 
Anna beütötte a rendőrség számát,aztán Rob kezébe nyomta a telefont. 
-Jó napot!Szabó Robin András vagyok és betört hozzám egy elmebeteg bűvész,akit Adam Blackbirdként ismerünk.Teljesen pszichopata,ivott a döglött patkányom véréből.Igen,a véréből.Előtte engem is bántalmazni akart,de sikerült megakadályoznom.Illetve megpróbálta elrabolni a szintén defektes örökbefogadott húgom.Komolyan beszélek.Szóval fel akarom jelenteni birtokháborításért,állatkínz...-Rob rápillantott a képernyőre.-Letették. 
-Csodálkozol?-röhögött Anna.-Ha egy vérszomjas pszichopata bűvészről beszélsz, nem nagyon fognak komolyan venni. 
Rose és Lia lépett be a nappaliba. 
-Míra eltűnt.Nem veszi fel a telefonját.A szülei adtak neki még két hetet.Csak azután költöznek el. 
-Jó,most nincs sok szükség rá.-szólt Isaac.-Csak foglalná a helyet. 
-Mostanában nem túl aktív.-bólintott Lia.-Megviseli ez a költözés.Messzire mennek.Másokkal is kell még beszélnie.

-Igazából az elejétől fogva nem volt igazán része a társaságnak... persze nem azt mondom hogy a helyet foglalja, de mégis... nem itt volt a helye.- toldotta meg Rosie Lia szavait. -De! Itt az ideje annak, hogy körülnézzünk... Szerintem a klubházunkba nem kellenek új tagok-kacsintott, és megindult a lépcső irányába. Mögötte mindenki felpattant, egyedül Isaac és Lia maradtak a kanapén ülve, Lia a fejét Isaac vállára támasztotta. Halkan beszélgettek, a többiek pedig úgy voltak vele, hogy "rájuk hagyják a nappali átkutatását". 
-Szerintem pedig nagyon bizarr ez az egész. Csak képzeld el, hogy a szüleid hazahoznak egy furcsa kislányt... pontosítanék, még csak haza sem hozzák! Valami halszagú öreg nővel kipostáznak hozzád egy kislányt, majd megölik a kisállatodat, és...hah. - sóhajtott Lia.- Olyan, mintha egy bizarr horror-sorozatban élnénk. Szegény Ria halála volt az első évad fináléja, most pedig a másodikban vagyunk. Talán nemsokára Rob is meghal?-borzongott meg. 
-Nyugodj meg, hercegnő. Amíg én itt vagyok, operatőrködöm, és nem engedem, hogy egy rossz jelenet becsússzon a forgatókönyvbe.- válaszolta Isaac, Lia szemébe nézett, és megcsókolta.- Bár a stáblistát megváltoztatnám- tette hozzá magában. 
Közben Rosie, Anna, és Robin szétszóródva átfésülte a házat. A két lány a hálószobában kutatott, és igazán érdekes dolgokra bukkantak a szőnyegen.

jelen múlt